campanie vara epiesa.ro

Arc spiral KYB RH6395

Arc spiral KYB RH6395
Alte imagini
Arc spiral KYB RH6395
Arc spiral KYB RH6395

Producator: KYB
Cod producator: RH6395

Detalii tehnice:

 • Partea de montare: puntea spate
  Parametru: E
  Tip consctructiv arc: arc elicoidal
  Greutate (kg): 1.68
  Grosime 1 [mm]: 11
  Diametru exterior [mm]: 130
  Lungime [mm]: 404

CODURI DE ORIGINE

Coduri OE RENAULT TRUCKS: 550200003R

NOTA INFORMATIVA

Pentru a vizualiza alte produse similare sau alte categorii de piese auto fabricate de producatorul KYB puteti accesa link-ul: "Piese auto KYB". De asemenea puteti compara pretul acestui produs cu aceeasi piesa echivalenta de la alti producatori folosind campul de cautare din partea de sus a paginii, introducand codul de producator, respectiv RH6395. In rezultatele afisate alegeti categoria de piese auto corespunzatoare iar produsele echivalente sunt reprezentate de catre cele gasite prin "numar de comparatie". O alta metoda de cautare pentru a gasi piese echivalente cu produsul de mai sus este sa folositi codurile OE atasate (in cazul in care acestea exista), rezultatele obtinute ca echivalenta fiind cele gasite dupa numarul de origine (OE).Pentru identificarea corecta a pieselor comandate prin intermediul www.epiesa.ro se solicita seria de sasiu (numarul de identificare al masinii - VIN). Aceasta se afla in talon si este alcatuita din 17 caractere alfanumerice. Orice piesa comandata se verifica in programul de service al marcii de masina pentru care a fost aleasa folosind seria de sasiu furnizata de catre client. Aceasta serie este necesara in special pentru cazurile in care producatorul de automobile a folosit cel putin doua variante constructive pentru piesa sau ansamblul din care face parte piesa respectiva. Orice piesa din componenta unui automobil are un cod de origine atasat (cod OE), acesta fiind folosit pentru ofertarea variantelor aftermarket echivalente cu piesa originala. Acest cod poate fi folosit in campul de cautare dupa cod piesa aflat in partea stanga a paginii. Seria de sasiu se completeaza inainte de lansarea comenzii, la ultimul pas in cosul de cumparaturi, unde se solicita completarea acesteia pentru fiecare masina pentru care s-au selectat piesele aflate cos.

DESPRE PRODUCATORUL KYB

Nume marcă: KYB
Origine: Japonia
Calitate: Calitate de fabrica
Garanţie: 18 luni garantie
Produse: Amortizoare, arcuri elicoidale
Descriere: "KYB, Precizitatea noastra avantajul Dumneavoastra"

In lume fiecare a 4 a masina iese de pe linia de productie cu amortizoare KYB. Amortizoarele KYB sunt utilizate si la avioanele Boeing si trenul de mare viteza Skinkasen, din Japonia care in timpul testarilor a ajuns la viteza de 443 km/h.

Pentru KYB un lucru important este siguranta, alegeti si Dumneavoastra siguranta. Cu amortizoare bune la o viteza de 90km/h actionand frana distanta de franare este 32m iar cu amortizoare defecte tot la aceasi viteza de 90 km/h distanta de franare creste la 36m.

In dezvoltarea produselor, un lucru important pentru KYB este siguranta. Ca rezultat al acestor dezvoltari a fost lansat cel mai nou model de amortizor hidro-pneumatic pentru autoturismul Citröen C5.

OPINIILE CLIENTILOR

1 2 3 4 5
PUBLICA
CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

MODALITATI DE PLATA VARIATE

MODALITATI DE PLATA VARIATE

Arc spiral KYB RH6395