campanie vara epiesa.ro

Arc spiral MONROE SP3610

Arc spiral MONROE SP3610
Alte imagini

Producator: MONROE
Cod producator: SP3610

CODURI DE ORIGINE

Coduri OE : 96337843

Coduri OE DAEWOO: 96337843

NOTA INFORMATIVA

Pentru a vizualiza alte produse similare sau alte categorii de piese auto fabricate de producatorul MONROE puteti accesa link-ul: "Piese auto MONROE". De asemenea puteti compara pretul acestui produs cu aceeasi piesa echivalenta de la alti producatori folosind campul de cautare din partea de sus a paginii, introducand codul de producator, respectiv SP3610. In rezultatele afisate alegeti categoria de piese auto corespunzatoare iar produsele echivalente sunt reprezentate de catre cele gasite prin "numar de comparatie". O alta metoda de cautare pentru a gasi piese echivalente cu produsul de mai sus este sa folositi codurile OE atasate (in cazul in care acestea exista), rezultatele obtinute ca echivalenta fiind cele gasite dupa numarul de origine (OE).Pentru identificarea corecta a pieselor comandate prin intermediul www.epiesa.ro se solicita seria de sasiu (numarul de identificare al masinii - VIN). Aceasta se afla in talon si este alcatuita din 17 caractere alfanumerice. Orice piesa comandata se verifica in programul de service al marcii de masina pentru care a fost aleasa folosind seria de sasiu furnizata de catre client. Aceasta serie este necesara in special pentru cazurile in care producatorul de automobile a folosit cel putin doua variante constructive pentru piesa sau ansamblul din care face parte piesa respectiva. Orice piesa din componenta unui automobil are un cod de origine atasat (cod OE), acesta fiind folosit pentru ofertarea variantelor aftermarket echivalente cu piesa originala. Acest cod poate fi folosit in campul de cautare dupa cod piesa aflat in partea stanga a paginii. Seria de sasiu se completeaza inainte de lansarea comenzii, la ultimul pas in cosul de cumparaturi, unde se solicita completarea acesteia pentru fiecare masina pentru care s-au selectat piesele aflate cos.

DESPRE PRODUCATORUL MONROE

Nume marcă: MONROE
Origine: Belgia
Calitate: Calitate de fabrica
Garanţie: 18 luni garantie
Produse: Amortizoare, arcuri elicoidale
Descriere: "Te tine pe drum…"

Stiati, ca istoria celui mai cunoscut fabricant de amortizoare a inceput cu fabricarea pompei de umflat roti?
In anii 1910 livra pompe de umflat roti pentru modelul auto renumit Ford T.
Compania a investit foarte mult in inovatie. In anul 1929, compania Monroe a lansat modelul de amortizor bitub cu care a ajuns cunoscut pe piata internatională.

Este o perceptie generala gresita ca amortizoarele asigura comoditatea noastra in timpul deplasarilor. Principala sarcina a amortizoarelor este asigurarea aderentei trenului de rulare respectiv manevrabilitatea autovehiculului chiar si in conditii de drum extreme. În consecinta, este esentiala echiparea autoturismului cu un amortizor fiabil pentru a conduce in conditii de siguranta si fara accidente.

Compania Monroe, cu amortizoarele de calitate garanteaza siguranta clientilor.

OPINIILE CLIENTILOR

1 2 3 4 5
PUBLICA
CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

MODALITATI DE PLATA VARIATE

MODALITATI DE PLATA VARIATE

Arc spiral MONROE SP3610