Cauciuc lamela stergator VALEO 567784

Cere o cotatie
Producator: VALEO
Cod producator: 567784

Detalii produs
Calitate: 1
Lungime [mm]: 330
Lungime [inch]: 13

Cauciuc lamela stergator VALEO 567784

Alte imagini

         Pentru a vizualiza alte produse similare sau alte categorii de piese auto fabricate de producatorul VALEO puteti accesa link-ul: "Piese auto VALEO". De asemenea puteti compara pretul acestui produs cu aceeasi piesa echivalenta de la alti producatori folosind campul de cautare din partea stanga a paginii, introducand codul de producator, respectiv 567784. In rezultatele afisate alegeti categoria de piese auto corespunzatoare iar produsele echivalente sunt reprezentate de catre cele gasite prin "numar de comparatie". O alta metoda de cautare pentru a gasi piese echivalente cu produsul de mai sus este sa folositi codurile OE atasate (in cazul in care acestea exista), rezultatele obtinute ca echivalenta fiind cele gasite dupa numarul de origine (OE).


Nota informativa


Pentru identificarea corecta a pieselor comandate prin intermediul www.epiesa.ro se solicita seria de sasiu (numarul de identificare al masinii - VIN). Aceasta se afla in talon si este alcatuita din 17 caractere alfanumerice. Orice piesa comandata se verifica in programul de service al marcii de masina pentru care a fost aleasa folosind seria de sasiu furnizata de catre client. Aceasta serie este necesara in special pentru cazurile in care producatorul de automobile a folosit cel putin doua variante constructive pentru piesa sau ansamblul din care face parte piesa respectiva. Orice piesa din componenta unui automobil are un cod de origine atasat (cod OE), acesta fiind folosit pentru ofertarea variantelor aftermarket echivalente cu piesa originala. Acest cod poate fi folosit in campul de cautare dupa cod piesa aflat in partea stanga a paginii. Seria de sasiu se completeaza inainte de lansarea comenzii, la ultimul pas in cosul de cumparaturi, unde se solicita completarea acesteia pentru fiecare masina pentru care s-au selectat piesele aflate cos.


Informatii producator VALEO


Nume marcă: VALEO
Origine: Franta
Calitate: Calitate de fabrica
Garanţie: 18 luni garantie
Produse: Ambreiaje, radiatoare, piese sistem aprindere, stergatoare parbriz, lampi auto
Descriere: "Garantia puterii"

Cuvantul Valeo in limba latina semnifica a fi puternic .

Unde va puteti intalni cu produsele frantuzesti marca VALEO?
Este producator de stergatoare de parbriz, ambreiaje, senzori, piese de aprindere si climatizare.

Familia de produse intruchipeaza mesajul denumirii VALEO. Incercati produsele prin testarea lor, radare de parcare sau stergatoare de parbriz din linia de produse Silencio, care sunt rezultatul inovatiilor solicitate de producatorii de autovehicule.

Numele Valeo este cunoscut si în competitiile sportive. Este sponsorul si furnizorul pentru echipele participante la competitia de 24 de ore de la Le Mans.