Colier ORIGINAL IMPERIUM 20236

Colier ORIGINAL IMPERIUM 20236
Alte imagini

Producator: ORIGINAL IMPERIUM
Cod producator: 20236

Detalii tehnice:

  • Specificatie: Confezione 25 pz
    Diametru 1 [mm]: 60
    Diametru 2 [mm]: 80

NOTA INFORMATIVA

Pentru a vizualiza alte produse similare sau alte categorii de piese auto fabricate de producatorul ORIGINAL IMPERIUM puteti accesa link-ul: "Piese auto ORIGINAL IMPERIUM". De asemenea puteti compara pretul acestui produs cu aceeasi piesa echivalenta de la alti producatori folosind campul de cautare din partea de sus a paginii, introducand codul de producator, respectiv 20236. In rezultatele afisate alegeti categoria de piese auto corespunzatoare iar produsele echivalente sunt reprezentate de catre cele gasite prin "numar de comparatie". O alta metoda de cautare pentru a gasi piese echivalente cu produsul de mai sus este sa folositi codurile OE atasate (in cazul in care acestea exista), rezultatele obtinute ca echivalenta fiind cele gasite dupa numarul de origine (OE).Pentru identificarea corecta a pieselor comandate prin intermediul www.epiesa.ro se solicita seria de sasiu (numarul de identificare al masinii - VIN). Aceasta se afla in talon si este alcatuita din 17 caractere alfanumerice. Orice piesa comandata se verifica in programul de service al marcii de masina pentru care a fost aleasa folosind seria de sasiu furnizata de catre client. Aceasta serie este necesara in special pentru cazurile in care producatorul de automobile a folosit cel putin doua variante constructive pentru piesa sau ansamblul din care face parte piesa respectiva. Orice piesa din componenta unui automobil are un cod de origine atasat (cod OE), acesta fiind folosit pentru ofertarea variantelor aftermarket echivalente cu piesa originala. Acest cod poate fi folosit in campul de cautare dupa cod piesa aflat in partea stanga a paginii. Seria de sasiu se completeaza inainte de lansarea comenzii, la ultimul pas in cosul de cumparaturi, unde se solicita completarea acesteia pentru fiecare masina pentru care s-au selectat piesele aflate cos.

DESPRE PRODUCATORUL ORIGINAL IMPERIUM

Nume marcă: IMPERGOM
Origine: Italia
Calitate: Calitate normala
Garanţie: 18 luni
Produse: Piese metal-cauciuc

Descriere: "Specialistul produselor din cauciuc-metal"

Stiati ca producatorul IMPERGOM din anul 1976 ocupa pozitia de lider pe piata pieselor de schimb after market?

Compania din Italia ofera o gama larga de produse aproape pentru toate autoturismele fabricate in Europa. Presiunea din sistemul de injectie pe benzina al unui autoturism poate ajunge pana la 4 bari de aceea nu ne putem permite utilizarea unui furtun de benzina de calitate slaba. In cazul spargerii furtunului benzina ajunsa la motor poate cauza defecte majore.
Din ce in ce mai multi fabricanti auto (Renault, Alfa, Fiat) aleg produsele Impergom care sunt recunoscute pentru calitatea oferita si pentru preturile competitive.

OPINIILE CLIENTILOR

1 2 3 4 5
PUBLICA
CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

MODALITATI DE PLATA VARIATE

MODALITATI DE PLATA VARIATE

Colier ORIGINAL IMPERIUM 20236