magazin constanta epiesa.ro

Disc frana SBS 1815204745

Disc frana SBS 1815204745
Alte imagini
Disc frana SBS 1815204745
Disc frana SBS 1815204745
Disc frana SBS 1815204745

Producator: sbs
Cod producator: 1815204745

Cere o cotatie

Detalii tehnice:

 • Tip disc frana: plin
  Greutate (kg): 4.98
  Janta, numar gauri: 5
  Diametru [mm]: 280
  Inaltime [mm]: 46.5
  Grosime disc frana [mm]: 13
  Grosime minima [mm]: 11
  Diametru de centrare [mm]: 68
sbs

CODURI DE ORIGINE

Coduri OE AUDI: 8D0615301A, 8DO615301A

NOTA INFORMATIVA

Pentru a vizualiza alte produse similare sau alte categorii de piese auto fabricate de producatorul sbs puteti accesa link-ul: "Piese auto sbs". De asemenea puteti compara pretul acestui produs cu aceeasi piesa echivalenta de la alti producatori folosind campul de cautare din partea de sus a paginii, introducand codul de producator, respectiv 1815204745. In rezultatele afisate alegeti categoria de piese auto corespunzatoare iar produsele echivalente sunt reprezentate de catre cele gasite prin "numar de comparatie". O alta metoda de cautare pentru a gasi piese echivalente cu produsul de mai sus este sa folositi codurile OE atasate (in cazul in care acestea exista), rezultatele obtinute ca echivalenta fiind cele gasite dupa numarul de origine (OE).Pentru identificarea corecta a pieselor comandate prin intermediul www.epiesa.ro se solicita seria de sasiu (numarul de identificare al masinii - VIN). Aceasta se afla in talon si este alcatuita din 17 caractere alfanumerice. Orice piesa comandata se verifica in programul de service al marcii de masina pentru care a fost aleasa folosind seria de sasiu furnizata de catre client. Aceasta serie este necesara in special pentru cazurile in care producatorul de automobile a folosit cel putin doua variante constructive pentru piesa sau ansamblul din care face parte piesa respectiva. Orice piesa din componenta unui automobil are un cod de origine atasat (cod OE), acesta fiind folosit pentru ofertarea variantelor aftermarket echivalente cu piesa originala. Acest cod poate fi folosit in campul de cautare dupa cod piesa aflat in partea stanga a paginii. Seria de sasiu se completeaza inainte de lansarea comenzii, la ultimul pas in cosul de cumparaturi, unde se solicita completarea acesteia pentru fiecare masina pentru care s-au selectat piesele aflate cos.

DESPRE PRODUCATORUL sbs

Nume marcă: SBS
Origine: Denemarca
Calitate: Calitate normala
Garanţie: 18 luni
Produse: Etriere, pistoane etrier, set reparatie sistem hidraulic frana

Descriere: Scandinavian Brake Systems este o companie cu o vechime de peste patru deceni pe piata Daneza in productia pieselor de schimb la sistemul de franare pentru autoturisme si motociclete.

Etrierele comercializate sunt fabricate in fabrici moderne, sunt testate si verificate incontinu astfel reprezentand o calitate care poate concura cu calitatea pieselor originale de fabrica.

Etrierele marca SBS inseamna un punct sigur in caz de oprire!

OPINIILE CLIENTILOR

1 2 3 4 5
PUBLICA
CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

MODALITATI DE PLATA VARIATE

MODALITATI DE PLATA VARIATE

Disc frana SBS 1815204745