magazin constanta epiesa.ro

Electromotor LUCAS ELECTRICAL LRS02636

Electromotor LUCAS ELECTRICAL LRS02636
Alte imagini

Producator: LUCAS ELECTRICAL
Cod producator: LRS02636

Cere o cotatie

LUCAS ELECTRICAL

Atentie ! Este posibil ca pentru acest produs sa se solicite piesa veche la schimb.

Conditii de acceptare:
  • sa fie asamblata si curata
  • sa nu fie sparta sau crapata
  • sa nu fie indoita sau rupta
  • sa nu aiba urme de lovituri mecanice
  • sa nu se fi incercat reconditionarea ei in prealabil
  • ATENTIE! la alternatoare si compresoare - FULIA SA NU FIE BLOCATA!
  • ATENTIE! la electromotoare - AXUL SA NU FIE BLOCAT!
  • ATENTIE! la casete de directie - CREMALIERA SA NU FIE RUGINITA!
  • ATENTIE! La montarea compresorului nou trebuie sa inlocuiti filtrul uscator, supapa de expansiune si sa curatati instalatia de aer conditionat!
  • Piesele pentru care se solicita piesa veche la schimb sunt reconditionate de producator pe linia de fabricatie. Aceste produse beneficiaza de aceleasi conditii de vanzare si garantie ca si piesele noi !

CODURI DE ORIGINE

Coduri OE MITSUBISHI: M8T55578, M008T55578

NOTA INFORMATIVA

Pentru a vizualiza alte produse similare sau alte categorii de piese auto fabricate de producatorul LUCAS ELECTRICAL puteti accesa link-ul: "Piese auto LUCAS ELECTRICAL". De asemenea puteti compara pretul acestui produs cu aceeasi piesa echivalenta de la alti producatori folosind campul de cautare din partea de sus a paginii, introducand codul de producator, respectiv LRS02636. In rezultatele afisate alegeti categoria de piese auto corespunzatoare iar produsele echivalente sunt reprezentate de catre cele gasite prin "numar de comparatie". O alta metoda de cautare pentru a gasi piese echivalente cu produsul de mai sus este sa folositi codurile OE atasate (in cazul in care acestea exista), rezultatele obtinute ca echivalenta fiind cele gasite dupa numarul de origine (OE).Pentru identificarea corecta a pieselor comandate prin intermediul www.epiesa.ro se solicita seria de sasiu (numarul de identificare al masinii - VIN). Aceasta se afla in talon si este alcatuita din 17 caractere alfanumerice. Orice piesa comandata se verifica in programul de service al marcii de masina pentru care a fost aleasa folosind seria de sasiu furnizata de catre client. Aceasta serie este necesara in special pentru cazurile in care producatorul de automobile a folosit cel putin doua variante constructive pentru piesa sau ansamblul din care face parte piesa respectiva. Orice piesa din componenta unui automobil are un cod de origine atasat (cod OE), acesta fiind folosit pentru ofertarea variantelor aftermarket echivalente cu piesa originala. Acest cod poate fi folosit in campul de cautare dupa cod piesa aflat in partea stanga a paginii. Seria de sasiu se completeaza inainte de lansarea comenzii, la ultimul pas in cosul de cumparaturi, unde se solicita completarea acesteia pentru fiecare masina pentru care s-au selectat piesele aflate cos.

OPINIILE CLIENTILOR

1 2 3 4 5
PUBLICA
CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

MODALITATI DE PLATA VARIATE

MODALITATI DE PLATA VARIATE

Electromotor LUCAS ELECTRICAL LRS02636