campanie vara epiesa.ro

Garnitura ventil AGR WAHLER 130135

Garnitura ventil AGR WAHLER 130135
Alte imagini

Producator: WAHLER
Cod producator: 130135

Cere o cotatie

WAHLER

CODURI DE ORIGINE

Coduri OE TOYOTA: 2563447010

NOTA INFORMATIVA

Pentru a vizualiza alte produse similare sau alte categorii de piese auto fabricate de producatorul WAHLER puteti accesa link-ul: "Piese auto WAHLER". De asemenea puteti compara pretul acestui produs cu aceeasi piesa echivalenta de la alti producatori folosind campul de cautare din partea de sus a paginii, introducand codul de producator, respectiv 130135. In rezultatele afisate alegeti categoria de piese auto corespunzatoare iar produsele echivalente sunt reprezentate de catre cele gasite prin "numar de comparatie". O alta metoda de cautare pentru a gasi piese echivalente cu produsul de mai sus este sa folositi codurile OE atasate (in cazul in care acestea exista), rezultatele obtinute ca echivalenta fiind cele gasite dupa numarul de origine (OE).Pentru identificarea corecta a pieselor comandate prin intermediul www.epiesa.ro se solicita seria de sasiu (numarul de identificare al masinii - VIN). Aceasta se afla in talon si este alcatuita din 17 caractere alfanumerice. Orice piesa comandata se verifica in programul de service al marcii de masina pentru care a fost aleasa folosind seria de sasiu furnizata de catre client. Aceasta serie este necesara in special pentru cazurile in care producatorul de automobile a folosit cel putin doua variante constructive pentru piesa sau ansamblul din care face parte piesa respectiva. Orice piesa din componenta unui automobil are un cod de origine atasat (cod OE), acesta fiind folosit pentru ofertarea variantelor aftermarket echivalente cu piesa originala. Acest cod poate fi folosit in campul de cautare dupa cod piesa aflat in partea stanga a paginii. Seria de sasiu se completeaza inainte de lansarea comenzii, la ultimul pas in cosul de cumparaturi, unde se solicita completarea acesteia pentru fiecare masina pentru care s-au selectat piesele aflate cos.

DESPRE PRODUCATORUL WAHLER

Nume marcă: WAHLER
Origine: Germania
Calitate: Calitate de fabrica
Garanţie: 18 ani
Produse: Termostate, supape AGR

Descriere: In domeniul controlului temperaturii numele de marca Wahler este cunoscut si recunoscut in intreaga lume.

Fabrica termostate si supape EGR de calitate superioara pentru autoturisme, auto utilitare, autobuze, camioane, motociclete, tractoare, masini de concurs, masini de teren si pentru vapoare.

Termostatele autoturismelor sunt direct raspunzatoare pentru optimalizarea temperaturi motorului.

Exista doua cazuri in care termostatul nu functioneaza corespunzator. In primul caz termostatul este incontinu deschis atunci motorul nu ajunge la temperatura optima de functionare (mai ales iarna), al doilea caz fiind cand termostatul ramane blocat si atunci apa din motor fierbe foarte repede.

Furnizor de fabrica pentru producatorii de automobile Alfa Romeo, Audi, BMW, DAF, Fiat, Ford,GM, Iveco, MAN, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Volkswagen si Volvo.

OPINIILE CLIENTILOR

1 2 3 4 5
PUBLICA
CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

MODALITATI DE PLATA VARIATE

MODALITATI DE PLATA VARIATE

Garnitura ventil AGR WAHLER 130135