Intinzator curea curea distributie HEPU 10-0050

Intinzator curea curea distributie HEPU 10-0050
Alte imagini

Producator: HEPU
Cod producator: 10-0050

Cere o cotatie

Detalii tehnice:

  • Diametru exterior [mm]: 76
    Latime [mm]: 21,4
    Articol completare/Info suplimentar 2: cu amortizor, rola intinzatoare
    Articol extins/Informatii de extindere: cu suport
HEPU

CODURI DE ORIGINE

Coduri OE AUDI: 038903315D, 038903315P

Coduri OE SKODA: 038903315D, 038903315P

Coduri OE VW: 038903315D, 038903315P

NOTA INFORMATIVA

Pentru a vizualiza alte produse similare sau alte categorii de piese auto fabricate de producatorul HEPU puteti accesa link-ul: "Piese auto HEPU". De asemenea puteti compara pretul acestui produs cu aceeasi piesa echivalenta de la alti producatori folosind campul de cautare din partea de sus a paginii, introducand codul de producator, respectiv 10-0050. In rezultatele afisate alegeti categoria de piese auto corespunzatoare iar produsele echivalente sunt reprezentate de catre cele gasite prin "numar de comparatie". O alta metoda de cautare pentru a gasi piese echivalente cu produsul de mai sus este sa folositi codurile OE atasate (in cazul in care acestea exista), rezultatele obtinute ca echivalenta fiind cele gasite dupa numarul de origine (OE).Pentru identificarea corecta a pieselor comandate prin intermediul www.epiesa.ro se solicita seria de sasiu (numarul de identificare al masinii - VIN). Aceasta se afla in talon si este alcatuita din 17 caractere alfanumerice. Orice piesa comandata se verifica in programul de service al marcii de masina pentru care a fost aleasa folosind seria de sasiu furnizata de catre client. Aceasta serie este necesara in special pentru cazurile in care producatorul de automobile a folosit cel putin doua variante constructive pentru piesa sau ansamblul din care face parte piesa respectiva. Orice piesa din componenta unui automobil are un cod de origine atasat (cod OE), acesta fiind folosit pentru ofertarea variantelor aftermarket echivalente cu piesa originala. Acest cod poate fi folosit in campul de cautare dupa cod piesa aflat in partea stanga a paginii. Seria de sasiu se completeaza inainte de lansarea comenzii, la ultimul pas in cosul de cumparaturi, unde se solicita completarea acesteia pentru fiecare masina pentru care s-au selectat piesele aflate cos.

DESPRE PRODUCATORUL HEPU

Nume marcă: HEPU
Origine: Germania
Calitate: Calitate de fabrica
Garanţie: 18 luni
Produse: Pompe de apa

Descriere: "Calitate, Incredere, HEPU"

O defectiune survenita la sistemul de racire poate dauna grav motorului, se poate deforma chiuloasa, se arde garnitura de chiuloasa, ajunge apa la sistemul de aprindere iar cheltuielile cu repararea defectului pot ajunge la o suma considerabila.

Pompele de apa marca Hepu functioneaza perfect si la temperaturi de -30C si la +50C.

Hepu este lider in Germania in fabricarea pompelor de apa dar este furnizor de fabrica si pentru multe fabrici de atoturisme din Europa si Asia.

Numele de marca Hepu in Germania inseamna calitate si incredere.

OPINIILE CLIENTILOR

1 2 3 4 5
PUBLICA
CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

MODALITATI DE PLATA VARIATE

MODALITATI DE PLATA VARIATE

Intinzator curea curea distributie HEPU 10-0050