inventar epiesa.ro

Rola intinzator curea distributie DOLZ 06KD003

Rola intinzator curea distributie DOLZ 06KD003
Alte imagini

Producator: DOLZ
Cod producator: 06KD003

Cere o cotatie

Detalii tehnice:

  • Diametru [mm]: 65.5
    Latime [mm]: 32
    Actionare rola intinzatoare: automatic
    Pentru numar articol: KD005/KD046
DOLZ

CODURI DE ORIGINE

Coduri OE RENAULT: 7700108117, 8200244615

Coduri OE SUZUKI: 1307000QAB

NOTA INFORMATIVA

Pentru a vizualiza alte produse similare sau alte categorii de piese auto fabricate de producatorul DOLZ puteti accesa link-ul: "Piese auto DOLZ". De asemenea puteti compara pretul acestui produs cu aceeasi piesa echivalenta de la alti producatori folosind campul de cautare din partea de sus a paginii, introducand codul de producator, respectiv 06KD003. In rezultatele afisate alegeti categoria de piese auto corespunzatoare iar produsele echivalente sunt reprezentate de catre cele gasite prin "numar de comparatie". O alta metoda de cautare pentru a gasi piese echivalente cu produsul de mai sus este sa folositi codurile OE atasate (in cazul in care acestea exista), rezultatele obtinute ca echivalenta fiind cele gasite dupa numarul de origine (OE).Pentru identificarea corecta a pieselor comandate prin intermediul www.epiesa.ro se solicita seria de sasiu (numarul de identificare al masinii - VIN). Aceasta se afla in talon si este alcatuita din 17 caractere alfanumerice. Orice piesa comandata se verifica in programul de service al marcii de masina pentru care a fost aleasa folosind seria de sasiu furnizata de catre client. Aceasta serie este necesara in special pentru cazurile in care producatorul de automobile a folosit cel putin doua variante constructive pentru piesa sau ansamblul din care face parte piesa respectiva. Orice piesa din componenta unui automobil are un cod de origine atasat (cod OE), acesta fiind folosit pentru ofertarea variantelor aftermarket echivalente cu piesa originala. Acest cod poate fi folosit in campul de cautare dupa cod piesa aflat in partea stanga a paginii. Seria de sasiu se completeaza inainte de lansarea comenzii, la ultimul pas in cosul de cumparaturi, unde se solicita completarea acesteia pentru fiecare masina pentru care s-au selectat piesele aflate cos.

DESPRE PRODUCATORUL DOLZ

Nume marcă: DOLZ
Origine: Spain
Calitate: Calitate normala
Garanţie: 18 luni
Produse: Pompe de apa

Descriere: "Satisfactia clientilor pe primul loc"

V-ati gandit ca, pompa de apa a autoturismului la un drum de 100 de kilometri invarte si 5.000 de litri de apa?

Sarcina pompei de apa este ca sa invarta apa intre blocul motor, radiatorul de incalzire si radiatorul de racire. In cazul in care pompa de apa nu mai functioneaza, nu mai circula agentul de racire si se supraincalzeste motorul provocand daune grave in doar cateva minute.

Acest lucru se poate evita foate usor, in cazul in care schimbati distributia autoturismului dumneavoastra schimbati si pompa de apa.

Pompele de apa marca Dolz asigura randament de fabrica, durata lunga de viata si ofera incredere.

Calitatea produselor este garantata prin fapul ca tot procesul de fabricatie turnarea, prelucrarea si montarea sunt efectuate in propriile fabrici Dolz.

OPINIILE CLIENTILOR

1 2 3 4 5
PUBLICA
CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

MODALITATI DE PLATA VARIATE

MODALITATI DE PLATA VARIATE

Rola intinzator curea distributie DOLZ 06KD003