Senzor presiune supraalimentare , BOSCH 0 281 002 177

Producator: BOSCH
Cod producator: 0 281 002 177

Senzor presiune supraalimentare   , BOSCH 0 281 002 177

Alte imagini

Nota informativa


Pentru identificarea corecta a pieselor comandate prin intermediul www.epiesa.ro se solicita seria de sasiu (numarul de identificare al masinii - VIN). Aceasta se afla in talon si este alcatuita din 17 caractere alfanumerice. Orice piesa comandata se verifica in programul de service al marcii de masina pentru care a fost aleasa folosind seria de sasiu furnizata de catre client. Aceasta serie este necesara in special pentru cazurile in care producatorul de automobile a folosit cel putin doua variante constructive pentru piesa sau ansamblul din care face parte piesa respectiva. Orice piesa din componenta unui automobil are un cod de origine atasat (cod OE), acesta fiind folosit pentru ofertarea variantelor aftermarket echivalente cu piesa originala. Acest cod poate fi folosit in campul de cautare dupa cod piesa aflat in partea stanga a paginii. Seria de sasiu se completeaza inainte de lansarea comenzii, la ultimul pas in cosul de cumparaturi, unde se solicita completarea acesteia pentru fiecare masina pentru care s-au selectat piesele aflate cos.


Informatii producator BOSCH


Nume marcă: BOSCH
Origine: Germania
Calitate: Calitate de fabrica
Garanţie: 18 luni garantie
Produse: Piese electrice, franare, injectoare diesel, stergatoare parbriz, bujii cu scanteie si incandescenta, lampi auto
Descriere: "Proiectat pentru viata"

O companie care are in centrul dezvoltarii siguranta persoanelor si a mediului inconjurator !

Robert Bosch a brevetat bujia de aprindere si sistemul de aprindere prin scânteie acum mai bine de 100 de ani.

Stiati ca firma infiintata de catre Robert Bosch este firma cu cele mai multe inovatii din lume, prezentand zilnic 14 noutati, care anual insumeaza peste 5000 de brevete?

Rezultatele dezvoltarii produselor BOSCH sunt: bujiile Super Plus – reprezentand siguranta aprinderii, bateriile SILVER – pornire sigura, sisteme de franare renumite datorita sigurantei pe care le ofera, sisteme ABS, ASR, stergatoare de parbriz cu comandă electrica, blocurile optice Bi-Lictronic – unice in lume care
permit o utilizare a luminii dubla fata de cele clasice!

Aceste sisteme se regasesc deja in multe autovehicule contribuind astfel la cresterea sigurantei in trafic si a senzatiei de confort din timpul deplasarilor.