magazin constanta epiesa.ro

Set placute frana JURID 573398J

Set placute frana JURID 573398J
Alte imagini

Producator: JURID
Cod producator: 573398J

Cere o cotatie

Detalii tehnice:

 • Partea de montare: puntea spate
  Calitate: 9168
  Inaltime [mm]: 50
  Grosime [mm]: 15
  Latime [mm]: 127.6
  Greutate (kg): 1.31
  Contact indicator uzura: cu avertizare acustica uzura
  Numar WVA: 25340
  Sistem franare: Advics
  Numar de placute: 4
  Sistem de franare: Nu pentru disc frana carbon-ceramica, numai in legatura cu discuri de frana metalice
JURID

CODURI DE ORIGINE

Coduri OE NISSAN: D40601LB0A, D40601LB8E

Coduri OE INFINITI: D40601LB8E

NOTA INFORMATIVA

Pentru a vizualiza alte produse similare sau alte categorii de piese auto fabricate de producatorul JURID puteti accesa link-ul: "Piese auto JURID". De asemenea puteti compara pretul acestui produs cu aceeasi piesa echivalenta de la alti producatori folosind campul de cautare din partea de sus a paginii, introducand codul de producator, respectiv 573398J. In rezultatele afisate alegeti categoria de piese auto corespunzatoare iar produsele echivalente sunt reprezentate de catre cele gasite prin "numar de comparatie". O alta metoda de cautare pentru a gasi piese echivalente cu produsul de mai sus este sa folositi codurile OE atasate (in cazul in care acestea exista), rezultatele obtinute ca echivalenta fiind cele gasite dupa numarul de origine (OE).Pentru identificarea corecta a pieselor comandate prin intermediul www.epiesa.ro se solicita seria de sasiu (numarul de identificare al masinii - VIN). Aceasta se afla in talon si este alcatuita din 17 caractere alfanumerice. Orice piesa comandata se verifica in programul de service al marcii de masina pentru care a fost aleasa folosind seria de sasiu furnizata de catre client. Aceasta serie este necesara in special pentru cazurile in care producatorul de automobile a folosit cel putin doua variante constructive pentru piesa sau ansamblul din care face parte piesa respectiva. Orice piesa din componenta unui automobil are un cod de origine atasat (cod OE), acesta fiind folosit pentru ofertarea variantelor aftermarket echivalente cu piesa originala. Acest cod poate fi folosit in campul de cautare dupa cod piesa aflat in partea stanga a paginii. Seria de sasiu se completeaza inainte de lansarea comenzii, la ultimul pas in cosul de cumparaturi, unde se solicita completarea acesteia pentru fiecare masina pentru care s-au selectat piesele aflate cos.

DESPRE PRODUCATORUL JURID

Nume marcă: JURID
Origine: Germania
Calitate: Calitate de fabrica
Garanţie: 18 luni garantie
Produse: Placute de frana, discuri de frana, saboti de frana
Descriere: "Specialistul lumii in sisteme de frana"

JURID testand sistemul de frane al unui autoturism de categorie mijlocie a masurat ca la o viteza de 130 km/h efectuand franare pe discul de frana din fata se exercita o forta de 30 de tone. O asemenea forta este necesara ca incetinirea autoturismului sa fie corespunzatoare. In astfel de situatii discul de frana se incalzeste la 600 de grade Celsius. In cazul in care materialul din care este
fabricat discul de frana nu este un material de calitate atunci la urmatoarea franare, scade considerabil randamentul franei.

In cazul pieselor la sistemul de franare care functioneaza uzate distanta de franare poate sa creasca chiar si cu 5 metri, insemnand o oprire mai lunga.

Saboti de frana marca Jurid sinter (cu continut de fier) sunt utilizati si la trenurile de mare viteza TGV care pe ruta Paris-Strasbourg ating viteza ametitoare de 574 km/h. Saboti de frana marca Jurid sunt utilizati la autoturismele BMW din seria 5 si la autoturismele Suzuki.

OPINIILE CLIENTILOR

1 2 3 4 5
PUBLICA
CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

MODALITATI DE PLATA VARIATE

MODALITATI DE PLATA VARIATE

Set placute frana JURID 573398J