inventar epiesa.ro

Simering arbore cotit AJUSA 71006500

Simering arbore cotit AJUSA 71006500
Alte imagini

Producator: AJUSA
Cod producator: 71006500

Cere o cotatie

AJUSA

CODURI DE ORIGINE

Coduri OE CHRYSLER: 68013857AB

Coduri OE MERCEDES-BENZ: 2720100814, 2720100514, 2720100414

NOTA INFORMATIVA

Pentru a vizualiza alte produse similare sau alte categorii de piese auto fabricate de producatorul AJUSA puteti accesa link-ul: "Piese auto AJUSA". De asemenea puteti compara pretul acestui produs cu aceeasi piesa echivalenta de la alti producatori folosind campul de cautare din partea de sus a paginii, introducand codul de producator, respectiv 71006500. In rezultatele afisate alegeti categoria de piese auto corespunzatoare iar produsele echivalente sunt reprezentate de catre cele gasite prin "numar de comparatie". O alta metoda de cautare pentru a gasi piese echivalente cu produsul de mai sus este sa folositi codurile OE atasate (in cazul in care acestea exista), rezultatele obtinute ca echivalenta fiind cele gasite dupa numarul de origine (OE).Pentru identificarea corecta a pieselor comandate prin intermediul www.epiesa.ro se solicita seria de sasiu (numarul de identificare al masinii - VIN). Aceasta se afla in talon si este alcatuita din 17 caractere alfanumerice. Orice piesa comandata se verifica in programul de service al marcii de masina pentru care a fost aleasa folosind seria de sasiu furnizata de catre client. Aceasta serie este necesara in special pentru cazurile in care producatorul de automobile a folosit cel putin doua variante constructive pentru piesa sau ansamblul din care face parte piesa respectiva. Orice piesa din componenta unui automobil are un cod de origine atasat (cod OE), acesta fiind folosit pentru ofertarea variantelor aftermarket echivalente cu piesa originala. Acest cod poate fi folosit in campul de cautare dupa cod piesa aflat in partea stanga a paginii. Seria de sasiu se completeaza inainte de lansarea comenzii, la ultimul pas in cosul de cumparaturi, unde se solicita completarea acesteia pentru fiecare masina pentru care s-au selectat piesele aflate cos.

DESPRE PRODUCATORUL AJUSA

Nume marcă: AJUSA
Origine: Spania
Calitate: Calitate de fabrica
Garanţie: 18 luni
Produse: Garnituri etansare

Descriere: Ajusa a inceput prima data fabricarea garniturilor fara azbest in anul 1995.

Produsele Ajusa sunt realizate cu utilaje si echipamente de ultima generatie, utilizand cea mai noua tehnologie cu personal calificat care invata mai bine de 3.000 ore pe an pentru a se perfectiona. Ajusa dispune de cel mai complet laborator privat pentru testari motoare din Europa. Procesul de fabricare se caracterizeaza printr-o tehnologie laser care este dirijata de calculatoare performante.

Datorita produselor de calitate si a preturilor favorabile produsele Ajusa sunt foarte cautate de clienti. In afara de garnituri Ajusa mai fabrica axe cu came, inele de etansare, perne de aer, simeringuri, tacheti, etc.

OPINIILE CLIENTILOR

1 2 3 4 5
PUBLICA
CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

MODALITATI DE PLATA VARIATE

MODALITATI DE PLATA VARIATE

Simering arbore cotit AJUSA 71006500