campanie vara epiesa.ro

Simering ax SKF SKF03320

Simering ax SKF SKF03320
Alte imagini

Producator: SKF
Cod producator: SKF03320

Cere o cotatie

Detalii tehnice:

  • Numar componente: 03320
SKF

NOTA INFORMATIVA

Pentru a vizualiza alte produse similare sau alte categorii de piese auto fabricate de producatorul SKF puteti accesa link-ul: "Piese auto SKF". De asemenea puteti compara pretul acestui produs cu aceeasi piesa echivalenta de la alti producatori folosind campul de cautare din partea de sus a paginii, introducand codul de producator, respectiv SKF03320. In rezultatele afisate alegeti categoria de piese auto corespunzatoare iar produsele echivalente sunt reprezentate de catre cele gasite prin "numar de comparatie". O alta metoda de cautare pentru a gasi piese echivalente cu produsul de mai sus este sa folositi codurile OE atasate (in cazul in care acestea exista), rezultatele obtinute ca echivalenta fiind cele gasite dupa numarul de origine (OE).Pentru identificarea corecta a pieselor comandate prin intermediul www.epiesa.ro se solicita seria de sasiu (numarul de identificare al masinii - VIN). Aceasta se afla in talon si este alcatuita din 17 caractere alfanumerice. Orice piesa comandata se verifica in programul de service al marcii de masina pentru care a fost aleasa folosind seria de sasiu furnizata de catre client. Aceasta serie este necesara in special pentru cazurile in care producatorul de automobile a folosit cel putin doua variante constructive pentru piesa sau ansamblul din care face parte piesa respectiva. Orice piesa din componenta unui automobil are un cod de origine atasat (cod OE), acesta fiind folosit pentru ofertarea variantelor aftermarket echivalente cu piesa originala. Acest cod poate fi folosit in campul de cautare dupa cod piesa aflat in partea stanga a paginii. Seria de sasiu se completeaza inainte de lansarea comenzii, la ultimul pas in cosul de cumparaturi, unde se solicita completarea acesteia pentru fiecare masina pentru care s-au selectat piesele aflate cos.

DESPRE PRODUCATORUL SKF

Nume marcă: SKF
Origine: Suedia
Calitate: Calitate de fabrica
Garanţie: 18 luni garantie
Produse: Rulmenti de roata, intinzatoare curea, pompe de apa, rulmenti amortizor
Descriere: "Solutia rularii"

Stiati ca in masinile de curse Ferrari sunt peste 150 de rulmenti SKF?
Dezvoltarea produselor SKF au insemnat multe inovatii care s-au transpus in produse noi pe piata rulmentilor. Inginerii de la SKF colaborează cu echipa Ferrari de Formula 1 de mai bine de 50 de ani.
Colaborarea SKF-Ferrari a permis ca masinile sa poata parcurge distante cat mai mari in timp cat mai scurt, iar pentru SKF posibilitatea de a testa tehnologiile noi in cele mai grele conditii.

OPINIILE CLIENTILOR

1 2 3 4 5
PUBLICA
CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

MODALITATI DE PLATA VARIATE

MODALITATI DE PLATA VARIATE

Simering ax SKF SKF03320