Burghiu multifunctional BOSCH 2608596053 CYL-9 Multi Construction, 6x60x100 mm


Burghiu multifunctional BOSCH 2608596053 CYL-9 Multi Construction, 6x60x100 mm
| 0 Recenzii

Vandut de: epiesa

# Posibilitate de retur in 14 zile

Cod produs: 2608596053

Detalii tehnice:

Diametru (mm): 6
Lungime activa (mm): 60
Lungime totala (mm): 100


Burghiu multifunctional Bosch 2608596053 CYL- 9 Multi Construction, 6x60x100 mm asigura o gaurire stabila in toate tipurile de materiale.
Varful sau de centrare asigura inceperea stabila a operatiei de gaurire si o ghidare buna pe tot parcursul operatiei.
Tehnologia de calire si lipire AWB cu diametru optimizat sporeste robustetea burghiului cu 2 taisuri si reduce vibratiile in timpul utilizarii.
In plus, designul durabil cu 4 canale al burghiului, cu sectiune ranforsata a miezului, ofera o rezistenta superioara la uzura si stabilitate la gaurirea in beton moale.
Burghiul este proiectat pentru aproape orice tip de material folosit in lucrarile de montaj la interior, de ex. beton moale, zidarie, caramida, azbociment, materiale usoare de constructii, materiale stratificate, ceramica si placi ceramice, lemn, plastic, tabla si aluminiu.
Este compatibil cu sistemele de tija cilindrica pentru toate masinile de gaurit cu sau fara acumulator, oferind rezultate perfecte la gaurirea cu sau fara percutie.
Burghiul CYL- 9 MultiConstruction este prevazut cu taisuri slefuite cu diamant si un varf special slefuit, fiind perfect pentru aplicatii universale de gaurire.
Fiind realizat din carburi foarte durabile, de calitate superioara, acest burghiu prezinta o durata foarte mare de viata si ofera o rezistenta optima la uzura.
Ca dovada a calitatii, burghiul prezinta marcajul testului de la PGM Masonry Drill Bit Association Board, ce garanteaza conformitatea cu tolerante stricte, gaurire exacta si fixare ferma a sistemelor de prindere.

19 Lei cu TVA
EXCLUSIV ONLINE - LIVRARE PRIN CURIER

PLATESTE IN RATE
FARA DOBANDA

BRICOLAJE SI GRADINARIT

GAMA VARIATA DE PRODUSE
LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA
POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE
CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA
MODALITATI DE PLATA VARIATE
© 2011 - 2022 epiesa.ro - Toate drepturile rezervate