castiga un plin de carburant pe zi cu epiesa.ro

CLUBUL EPIESA.RO


Bine ai venit în clubul epiesa.ro!

Pentru că fidelitatea merita rasplatita pe masura, te invitam in Clubul Epiesa! Înregistreaza-ți un cont pe site-ul nostru și primești reduceri la anumite produse, indiferent de valoarea comenzii*.

Vestea buna este si pentru cei care au deja un cont de client, carora le vom calcula comenzile din istoric pana la zi pentru a se putea bucura din plin de statutul unui membru cu drepturi depline ale Clubului Epiesa.

Trebuie doar sa intri in cont pentru a beneficia de toate avantajele Clubului!
Cum functioneaza? Prima conditie este sa ai un cont de utilizator pe site-ul nostru1. Dacă ai deja cont:- Trebuie doar sa intri în CONT si vei putea vedea pragul de discount la care ai acces, dar și câte achizii trebuie să faci până intri in primul sau următorul prag de discount.

- Dupa autentificare vei vedea preturile reduse conform categoriei de client din care faci parte chiar in dreptul produselor de pe site. Pretul standard al unui anumit produs va fi afisat sub pretul cu discount.2. Dacă nu ai cont dar ai comandat prin metoda rapida:- Să-ţi creezi ACUM un cont de utilizator pentru a te bucura şi tu de avantajele obţinerii calităţii de membru

- Apoi trimite-ne pe vanzari@epiesa.ro numărul de telefon sau adresa de mail pe care le-ai folosit când ai mai comandat de pe site precum si adresa de email din contul nou creat;

- Noi vom calcula si centraliza in contul tau totalul comenzilor pe care le-ai efectuat de-a lungul timpului pe epiesa.ro, pentru a-ți oferi reducerile ce-ti revin.

In functie de valoarea totala a comenzilor efectuate cu autentificare, prin cosul de cumparaturi din contul tau, exista 3 praguri de discount, conform detaliilor de mai jos:

BONUS

daca ai comenzi in valoare totala de minim 5.000 de lei efectuate de-a lungul timpului, ai reduceri de pana la 5%

AVANTAJ

daca ai comenzi in valoare totala de minim 10.000 de lei efectuate de-a lungul timpului, ai reduceri de pana la 8%

PREMIUM

daca ai comenzi in valoare totala de minim 20.000 de lei efectuate de-a lungul timpului, ai reduceri de pana la 10%*Reducerile sunt aplicate doar anumitor produse, conform politicii de preturi stabilite de SC Euro Parts Distribution SRL

*Nu intra in calcululul valorii totale a comenzilor unui client comenzile efectuate prin telefon sau la unul din magazinele Epiesa.ro.

*Totalul valorii comenzilor se reactualizează în 30 de zile de la ultima comandă.

CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

MODALITATI DE PLATA VARIATE

MODALITATI DE PLATA VARIATE

Clubul epiesa.ro, reduceri de pana la 10% pentru urmatoarele comenzi efectuate pe site-ul nostru