PROGRAM SPECIAL - Joi 30 Noiembrie si Vineri 1 Decembrie - INCHIS (doar comenzi online)
produse
Produse produse
masina
Alege masina

Alege masina

PROGRAM SPECIAL - Joi 30 Noiembrie si Vineri 1 Decembrie - INCHIS (doar comenzi online)

Despicator de busteni HECHT 6500, motor electric, putere 2200 W, presiune maxima 5 tone, lungime maxima lemn 52 cm, diametru maxim lemn 25 cm

Vandut de: epiesa.ro


star star star star star

Cod produs: HECHT6500

Detalii tehnice:

Putere motor (W): 2200
Tip motor: electric
Tensiune de alimentare (V): 230
Frecventa (Hz): 50
Capacitate rezervor ulei (ml): 3500
Culoare: rosu/negru
Greutate (kg): 45
Capacitate maxima de taiere: 5 tone
Presiune hidraulica: 20 mpa
Diametru lemn despicat: 25 cm
Lungime lemn despicat: 52 cm

Pret intreg: 1547 Lei

1318 Lei

card

Plateste in rate
fara dobanda

icon Transport GRATUIT la comenzi peste 1000 de lei (IN LIMITA A 15 KG - VEZI INFO DESPRE LIVRARE)

icon Posibilitate de retur in 14 zile

 • SPECIFICATII
  Tensiunea nominala 230 V ~
  Frecventa nominala 50 Hz
  Puterea nominala (S3: 5 min ON / 5 min. OFF) 2200 W
  Forta maxima 5 t
  Diametrul busteanului 50 - 250 mm
  Lungimea busteanului 520 mm
  Greutatea produsului 45 kg
  Clasa de protectie IP 54
  Capacitatea aprox. a uleiului hidraulic 3,5 l
  Presiunea uleiului hidraulic 20 MPa
  Ulei hidraulic recomandat HECHT HC22 / sau altul echivalent

  Feriti-va de lama de despicare in miscare!

  Despicatorul de busteni este echipat cu un sistem de control de siguranta ZHB care neceista o operare cu ambele maini ale utilizatorului - mana stanga controleaza maneta sistemului hidraulic, in timp ce mana dreapta controleaza butonul comutatorului

  INSTRUCTIUNI PENTRU DESPICARE
  Pozitionati produsul pe o suprafata de sprijin de 60-75 cm inaltime, eliberata de orice obiecte care ar putea impiedica libertatea de miscare a utilizatorului in timp ce acesta lucreaza.
  Suprafata trebuie sa fie perfect nivelata pentru a impiedica produsul sa cada in timpul functionarii. Este interzis sa lucrati cu produsul pe sol. Aceasta nu este doar o pozitie de lucru incomoda, dar poate fi, de asemenea, periculoasa, deoarece utilizatorul trebuie sa isi apropie fata de produs si, astfel, risca sa fie lovit de aschii sau resturi. Tineti-va mainile la distanta de orice crapaturi si fisuri care se deschid in bustean; acestea se pot inchide brusc si sa va zdrobeasca sausa va amputeze degetele.

  Lemnul despicat si aschiile creaza o zona de lucru periculoasa. Utilizatorul se poate impiedica, aluneca sau cadea. Intotdeauna pastrati zona de lucru curata si ordonata. Nu tineti busteanul ce urmeaza a fi despicat direct cu mainile dvs. Purtati haine de lucru adecvate, care ofera protectie impotriva bustenilor in cadere. Purtati protectie auditiva. Purtati ochelari de protectie sau o masca de protectie. Purtati incaltaminte de lucru solida, anti-derapanta. Nu folositi produsul fara dispozitivele de protectie instalate. Pastrati o distanta suficienta fata de componentelor actionate atunci cand produsul este infunctiune. Luati intotdeauna o pozitie corecta, sigura de lucru. Nu despicati niciodata mai multe de un bustean o data. Despicati intotdeauna un bustean pe lungime in aceeasi directie a fibrelor lemnului.

  Bustenii cu resturi de ramuri pot fi foarte dificil de despicat (au o structura neregulata incrucisata). Nu incercati sa despicati busteni verzi. Bustenii uscati sunt mult mai usor de despicat si nu se blocheaza la fel de des ca un lemn verde (umed). Nu incercati niciodata sa despicati busteni care contin cuie, sarma sau alte obiecte similare. Daca busteanul este extrem de dur, opriti produsul, rotiti busteanul la 90° si incercati din nou.

  Daca busteanul nu poate fi despicat, scoateti busteanul, intrucat duritatea acestuia depaseste capacitatea produsului. Daca busteanul nu este despicat imediat, nu continuati sa fortati deplasarea pistonului mai mult de 5 secunde. In caz contrar, veti deteriora produsul. Dupa ce pistonul s-a retras, incercati sa repozitionati busteanul pe despicator sau puneti busteanul deoparte. In cazul in care un bustean este prins in pana de despicare, opriti despicatorul de busteni inainte de a incerca sa-l eliberati.

  Cand scoateti un bustean blocat, nu intindeti mainile in zona dintre acesta si masa de sprijin. Dupa eliberarea busteanului, nu incercati sa-l despicati din nou in acelasi loc. Incercati din nou in alt loc. Dupa acest interval de timp, uleiul sub presiune va fi supraincalzit si produsul ar putea fi deteriorat. Pentru un astfel de bustean extrem de dur, rotiti-l la 90° pentru a vedea daca acesta poate fi despicat intr-o directie diferita. In orice caz, daca nu reusiti sa despicati un bustean, acest lucru inseamna ca duritatea sa depaseste capacitatea produsului si, prin urmare, busteanul trebuie aruncat pentru a proteja despicatorul de busteni.

  Nota: In timpul utilizarii, componenta de metal conectata la motor ramane rece sau atinge o tempuratura doar cu putin mai mare decat cea ambientala. Dupa cateva ore de utilizare, pompa poate deveni fierbinte. Aceasta situatie nu este una periculoasa pentru produs, care ajunge la capacitatea de functionare maxima dupa ce s-a racit. Asezati intotdeauna busteanul ferm pe placile de fixare si masa de lucru.

  Asigurati-va ca acesta nu se va rasuci, bloca sau alunecain timp ce este despicat. Nu fortati lama despicand busteanul pe partea superioara. Acest lucru va provoca ruperea lamei sau defectarea produsului. Despicati busteanul in directia sa de crestere. Nu asezati busteanul peste despicatorul de busteni pentru despicare. Acesta poate fi periculos si poate deteriora serios produsul. Nu incercati sa despicati 2 bucati de busteni in acelasi timp. Unul dintre acestia ar putea zbura in sus si sa va loveasca.

  Descriere / Specificatii
  Tensiune de alimentare 230 V / 50 Hz
  Diametru buștean 50 - 250 mm
  Lungime max. bustean 370 mm
  Greutate 38 kg
  Putere motor 2200 W
  Tip lucrare Semiprofesional
  Tip pornire Electrica
  Material Otel
  Culoare Negru/Rosu
  Tip alimentare La retea
  Tip motor Electric
icon

ACHITA ONLINE PRIN CARD
SIMPLU SI RAPID

6 RATE

0% DOBANDA

img

LIVRARE PRIN CURIER RAPID

oriunde in tara

img

POSIBILITATE DE RETUR

în 14 zile

img

CONSULTANTA TEHNICA

gratuita

img

MODALITATI PLATA

variate