Detector tensiune REBEL MIE-RB-15B


Detector tensiune REBEL MIE-RB-15B
Detector tensiune REBEL MIE-RB-15B
Detector tensiune REBEL MIE-RB-15B
Detector tensiune REBEL MIE-RB-15B
| 0 Recenzii

Vandut de: epiesa

# Posibilitate de retur in 14 zile

Cod produs: MIE-RB-15B

Detalii tehnice:

Destinatie recomandata: masurat
Dimensiuni Lxlxh (mm): 185x37x32
Alimentare: baterie
Functii: masurare tensiune


Detector tensiune Rebel Tools RB-15B

Produsele Rebel Tools sunt in primul rand dispozitive concepute pentru a sprijini pasionatii de bricolaj care doresc sa faca lucrari minore de renovare. Avand in vedere ca instrumentele electrice bune nu sunt totul, aceasta serie a fost extinsa cu o serie de dispozitive de masurare. Printre acestea exista multimetre universale si clampmetre, ale caror functii permit masurarea diferitelor valori fizice, inclusiv tensiunea si intensitatea curentului continuu si alternativ, care vor permite, de exemplu, detectarea unei defectiuni intr-o instalatie electrica. Mai mult, in functie de model, multimetrele Rebel Tools va permit sa masurati temperatura obiectului, sa verificati continuitatea circuitului sau sa testati diodele si tranzistorii hFE. Nu aveti nevoie de un dispozitiv multifunctional? Alegeti dintre doua modele de indicatori de tensiune care masoara tensiunea AC / DC.

Renovarile necesita adesea interventia in tencuiala. De aceea, seria Rebel Tools include si un detector 3-in-1 pentru detectarea metalelor, tensiunii si a lemnului. Datorita acestui dispozitiv, veti afla unde puteti da in siguranta o gaura in perete pentru a pune un tablu sau un raft, fara a va face griji cu privire la deteriorarea sistemului electric.

Acesta nu sunt toate dispozitivele de masurare din seria Rebel Tools! De asemenea, aveti la dispozitie un tester de linie telefonica - acesta va informeaza despre scurtcircuite si intreruperi ale firelor sau ordinea inversata a acestora. Aveti nevoie de mai multe functionalitati? Selectati perechile de fire pe care le cautati, care pe langa testarea cablurilor telefonice, va permit, de asemenea, testarea cablurile de retea, efectuarea un test de continuitate si localizarea cablurilor pe care le cautati.

Datorita instrumentelor Rebel Tools, puteti uita si de ruleta clasica - seria include un telemetru laser cu o raza de actiune de 18 metri. Functiile suplimentare ale acestui telemetru sunt de remarcat, inclusiv masurarea suprafetei zonei sau a volumului. Seria de dispozitive de masurare Rebel Tools este completata cu testere de baterii care va vor permite sa verificati bateriile de tip: 9 V, AAA, AA, C, D si tip buton.

Caracteristici principale
• Schimbare automat? a intervalelor de m?surare
• Alimentare de la sursa de m?surare
• Lungime cablu de testare: 88 cm
• Clasa de protec?ie: IP 54
• Dimensiuni: 185 x 37 x 32 mm
• Greutate: 63 g

Domeniu de m?surare
• Tensiune AC/DC: 6 V, 12 V, 24 V, 50 V, 120 V, 230 V, 400 V
• Detectare polaritate tensiune DC

32 Lei cu TVA
EXCLUSIV ONLINE - LIVRARE PRIN CURIER

PLATESTE IN RATE
FARA DOBANDA

BRICOLAJE SI GRADINARIT

GAMA VARIATA DE PRODUSE
LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA
POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE
CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA
MODALITATI DE PLATA VARIATE
© 2011 - 2023 epiesa.ro - Toate drepturile rezervate