ePiesa.ro este alaturi de tine, de la comanda, pana la iesirea din service/ Consilierii nostri de vanzari iti identifica solutiile optime pentru nevoile masinii tale, noi iti oferim piese auto de calitate, la preturi imbatabile , iar partenerii nostri de incredere iti asigura manopera de calitate.

Adresa: ,
Telefon contact:
Program:

Consultă lista de servicii și reparații oferite de
service-urile partenere ePiesa.ro.

Tarifele sunt orientative, în funcție de autoturism, costurile finale fiind comunicate de fiecare service în parte.

REVIZIE

Asigură o întreținere corespunzătoare a mașinii tale prin realizarea reviziei, a schimbului de ulei și de filtre, pentru a prelungi viața motorului și pentru a te bucura de condiții optime de condus.

Pret:

AMBREIAJ

Mașina nu mai are o plecare lină de pe loc sau acelerează mult mai încet ca de obicei? Verifică starea ambreiajului iar dacă se constată că este defect nu ezita sa îl înlocuiești.

Pret:

AMORTIZOARE FAȚĂ

Când simți denivelările șoselei și a devenit mai dificil să menții direcția, e cazul să verifici starea tehnică a sistemului de suspensie și să schimbi amortizoarele pe față

Pret:

AMORTIZOARE SPATE

Sistemul de suspensie al mașinii este responsabil pentru o experiență de condus lină și confortabilă.

Pret:

PLĂCUȚE FAȚĂ

Revizia periodică a sistemului de frână, prin schimbarea plăcuțelor este elementară pentur siguranța ta și a pasagerilor.

Pret:

PLĂCUȚE SPATE

Dacă ați constatat că materialul de fricțiune al plăcuțelor de frână s-a consumat, e momentul să le schimbați.

Pret:

PLĂCUȚE + DISCURI FAȚĂ

În cazul în care plăcuțele nu sunt schimbate la timp, discurile de frână sunt compromise, situație în care trebuie înlocuite ambele piese.

Pret:

PLĂCUȚE + DISCURI SPATE

Orice sunet neobișnuit în timpul frânării poate semnala o plăcuță consumată care sapă șanțuri în discul de frână, în acest caz fiind nevoie de înlocuirea celor două piese.

Pret:

SABOȚI SPATE + TAMBURI

Pentru o frânare eficientă și echilibrată, asigurați-vă că verificați și schimbați, în caz de nevoie, sistemul de frânare al roților din spate.

Pret:

KIT DISTRIBUȚIE

Cureaua de distribuție are o durată de viață limitată, prevăzută de producător, fiind necesară înlocuirea ei înainte de a se rupe și de a provoca daune importante motorului.

Pret:

ALTE OPERATIUNI

Apeleaza cu incredere la oricare din service-urile partenere si pentru alte operatiuni de montaj ce nu sunt listate in tabelul de mai sus.

Pret:

Despre