produse
Produse produse
masina
Alege masina

Alege masina

Motocositoare pe benzina RURIS RR460, motor KHUMMA, 2 timpi, 46.5 CC, 3 CP, diametru taiere 255 mm, rezervor 1 litru, aprindere electronica

Vandut de: epiesa.ro


star star star star star

Cod produs: 460rr2022

Detalii tehnice:

Ciclu de functionare motor: 2 timpi
Diametru de taiere (cm): 25.5
Tip pornire: manuala
Sistem de taiere: fir si lama
Raport ulei benzina: 25 ml ulei/ litru de benzina
Combustibil: benzina
Capacitate (cc): 46.5
Putere motor (CP): 3
Capacitate rezervor (l): 1
Sistem de aprindere: electronic
Sistem antivibratii: da
Cutit pentru iarba: 3 dinti
Greutate (kg): 6.2
Curea de umar: da

Pret intreg: 2320 Lei

1963 Lei

card

Plateste in rate
fara dobanda

icon Transport GRATUIT la comenzi peste 1000 de lei (IN LIMITA A 15 KG - VEZI INFO DESPRE LIVRARE)

icon Posibilitate de retur in 14 zile

 • Ruris introduce în gamă noul model de Motocoasă premium RURIS RR460, pentru utilizatorii care doresc toaletarea spațiilor verzi până la 5.000 mp cu un consum redus de carburant și greutatea optimizată/cal putere, pentru o eficiență ridicată a lucrărilor de întreținere într-un timp redus. Motocoasă premium RURIS RR460 este destinată atât utilizatorilor pentru activitățile hobby de peisagistică, cât și profesioniștilor care cosesc intens și întrețin spațiile verzi.

  Greutatea Motocoasei premium RURIS RR460 permite să fie optimizată, pornind de la greutatea netă fară Suportul de coarne (PlusConfort) și Sistemul de control (tubulatura coarnelor), prin înlocuirea acestora cu un Sistem basic fix în 4 puncte, precum și înlocuirea tubulaturii coarnelor cu un model scurt tip Bike, în funcție de aplicație, dar cu un confort diminuat în acest caz.

  Sistemul PlusConfort, supraînălțat, reduce efortul mișcării de pendulare stânga-dreapta cu mai mult de 50%, în comparație cu o motocoasă clasică. Totodată, poziția de cosit, determinată de Suportul PlusConfort, protejează coloana vertebrală a utilizatorului în timpul utilizării și exclude supraefortul depus de utilizator.

  Este cunoscut faptul că patologiile coloanei vertebrale sunt date de poziția de lucru prelungită, indiferent de vârstă, dar cu expunere mai mare la persoanele trecute de 40 ani, care utilizează echipamente ajustate continuu în funcție de complexitatea lucrărilor. Astfel, un factor care modulează semnificativ patologia ocupațională în cazul profesioniștilor este îmbunătățită cu ajutorul sistemului PlusConfort de la Ruris, lucru care se datorează poziției și unghiului de cosire. Este cunoscut faptul că poziția de lucru, atât pentru o perioadă scurtă de timp, cât și pentru o perioadă mai lungă de timp, poate duce la afecțiuni majore ale coloanei vertebrale.

  Pentru a putea folosi eficient și în siguranță Motocoasa premium RURIS RR460 este echipată cu un sistem compus din Suportul de coarne PlusConfort, proiectat să reducă semnificativ vibrațiile transmise către tubulatura motocoasei și implicit către mâinile utilizatorului.

  Astfel, Suportul de coarne integrat în sistemul amortizor cu rupere a vibrațiilor în două puncte pe axa tijei tubulaturii și a elementelor de comandă și control, reduce la jumătate vibrația transmisă în timpul funcționării.

  Efectul de rupere a vibrațiilor în două puncte se produce la partea superioară și cea inferioară a tijei tubulaturii datorită celor două amortizoare de cauciuc care preiau vibrația și o dispersează la contactul dintre cele două secțiuni ale amortizoarelor. este echipată cu un sistem compus din Suportul de coarne PlusConfort, proiectat să reducă semnificativ vibrațiile transmise către tubulatura motocoasei și implicit către mâinile utilizatorului.

  În plus, mânerele tubulaturii de comandă sunt căptușite cu cauciuc antivibrant care preia restul de vibrații transmise ocazional de întregul ansamblu al motocoasei în timpul funcționării.

  Vibrația și zgomotul transmise de unul sau mai multe corpuri dependente sau independente, au ca efect cumulativ vibrația pe aceeași axă sau traiectorie. Astfel, elementul de control (control) este construit mult mai robust față de o motocoasă clasică, pentru a nu permite propagarea prin interior a undelor de șoc către mânerele motocoasei și mâinile utilizatorului.

  Expunerea utilizatorului este zero fiind protejat în timpul exploatării printr-o reducere semnificativă a vibrațiilor datorită sistemului care echipează Motocoasa premium Ruris RR460. De asemenea, reducerea vibrațiilor are drept scop protejarea, pe termen lung, a cojunctivei fibroase a tendoanele și a musculaturii utiizatorului în timpul utilizării.

  Ambreiajul este ventilat forțat pentru a nu permite supraîncălzirea motorului și implicit a carcasei acestuia. Paletele de răcire ale ventilatorului sunt poziționate în sensul de introducere a aerului pe țoată suprafața carcasei de ambreiaj și a motorului.

  Carcasa care echipează Motocoasa premium Ruris RR460 este dotată cu ferestre de evacuare pentru eliminarea rapidă a căldurii degajate de ambreiaj și implicit de motor. Rezultatul are că efect îndepărtarea căldurii ce ar putea fi transferată utilizatorului în zona lombară. Expunerea utilizatorului, pe termen lung, la căldură este dăunătoare sănătății prin disfunctionalitatea funcției renale ducând la diminuarea reninei, care ajută la reglarea tensiuni arteriale în timpul exploatării în diverse condiții de mediu.

  Caracteristici tehnice:
  Model RURIS RR460
  Motor KHUMMA
  Ciclu de funcționare 2 timpi
  Putere motor 3 CP
  Capacitate cilindrică 46.5 cc
  Sistem de aprindere Electronic
  Pornire Manuală
  Combustibil Amestec carburant
  Capacitate rezervor 1000 ml
  Consum mediu carb. 0.25l/kWh
  Amestec carburant 25 ml ulei/ litru de benzină
  Harnașament Dual balance
  Mânere Ergonomice – 2 segmente
  Suport mânere RURIS PlusConfort
  Sistem antivibrație -
  Vibrații mâner dreapta 6.28 m/s²
  Vibrații mâner stânga 5.89 m/s²
  Diametru de tăiere (opț.) 255 mm
  Rază medie de tăiere 2100 mm
  Diametru tub tijă 28 mm
  Tip arbore Cu caneluri
  Sistem SmartStart -
  Reductor blocare rapida -
  Cuțit 3 dinţi
  Accesorizare toată gama
  Greutate 6.2 kg
icon

ACHITA ONLINE PRIN CARD
SIMPLU SI RAPID

6 RATE

0% DOBANDA

img

LIVRARE PRIN CURIER RAPID

oriunde in tara

img

POSIBILITATE DE RETUR

în 14 zile

img

CONSULTANTA TEHNICA

gratuita

img

MODALITATI PLATA

variate