DMC AUTOTEST

ePiesa.ro este alaturi de tine, de la comanda, pana la iesirea din service/ Consilierii nostri de vanzari iti identifica solutiile optime pentru nevoile masinii tale, noi iti oferim piese auto de calitate, la preturi imbatabile , iar partenerii nostri de incredere iti asigura manopera de calitate.

Adresa: Osorhei, nr. 698A, Oradea
Telefon contact:
0724.237.111
Program:
Luni-Vineri 09:00-18:00

Consultă lista de servicii și reparații oferite de
service-urile partenere ePiesa.ro.

Tarifele sunt orientative, în funcție de autoturism, costurile finale fiind comunicate de fiecare service în parte.

REVIZIE

Asigură o întreținere corespunzătoare a mașinii tale prin realizarea reviziei, a schimbului de ulei și de filtre, pentru a prelungi viața motorului și pentru a te bucura de condiții optime de condus.

Pret: intreaba

AMBREIAJ

Mașina nu mai are o plecare lină de pe loc sau acelerează mult mai încet ca de obicei? Verifică starea ambreiajului iar dacă se constată că este defect nu ezita sa îl înlocuiești.

Pret: intreaba

AMORTIZOARE FAȚĂ

Când simți denivelările șoselei și a devenit mai dificil să menții direcția, e cazul să verifici starea tehnică a sistemului de suspensie și să schimbi amortizoarele pe față

Pret: intreaba

AMORTIZOARE SPATE

Sistemul de suspensie al mașinii este responsabil pentru o experiență de condus lină și confortabilă.

Pret: intreaba

PLĂCUȚE FAȚĂ

Revizia periodică a sistemului de frână, prin schimbarea plăcuțelor este elementară pentur siguranța ta și a pasagerilor.

Pret: intreaba

PLĂCUȚE SPATE

Dacă ați constatat că materialul de fricțiune al plăcuțelor de frână s-a consumat, e momentul să le schimbați.

Pret: intreaba

PLĂCUȚE + DISCURI FAȚĂ

În cazul în care plăcuțele nu sunt schimbate la timp, discurile de frână sunt compromise, situație în care trebuie înlocuite ambele piese.

Pret: intreaba

PLĂCUȚE + DISCURI SPATE

Orice sunet neobișnuit în timpul frânării poate semnala o plăcuță consumată care sapă șanțuri în discul de frână, în acest caz fiind nevoie de înlocuirea celor două piese.

Pret: intreaba

SABOȚI SPATE + TAMBURI

Pentru o frânare eficientă și echilibrată, asigurați-vă că verificați și schimbați, în caz de nevoie, sistemul de frânare al roților din spate.

Pret: intreaba

KIT DISTRIBUȚIE

Cureaua de distribuție are o durată de viață limitată, prevăzută de producător, fiind necesară înlocuirea ei înainte de a se rupe și de a provoca daune importante motorului.

Pret: intreaba

ALTE OPERATIUNI

Apeleaza cu incredere la oricare din service-urile partenere si pentru alte operatiuni de montaj ce nu sunt listate in tabelul de mai sus.

Pret: intreaba

Despre

DMC AUTOTEST

DMC AUTOTEST- Service auto multimarca situat in localitatea Osorhei nr: 698A, atelier autorizat de catre REGISTRUL AUTO ROMAN, localizat pe drumul principal E60, Latitudine: 47.0390, Longitudine : 22.0185, efectueaza o gamă largă de reparații mecanice pentru autoturisme si autoutilitare usoare de pana la 3.5 tone. Atelierul nostru este dotat cu aparatura noua achizitionata in anul 2018, dupa cum urmeaza: cu doua elevatoare avand doua brate si un elevator cu patru colane tip rampa - dotat si cu cric hydraulic si stand reglat directie. Toate lucrariile se efectueaza cu scule si dispositive autorizate. Inspectiile finale sunt verificate pe standul de franare, stand verificare amortizoare-telescoape, opacimetru –analizor gaze, aparat reglat faruri. De asemenea in cadrul firmei noastre putem efectua si Inspectia Tehnica Periodica Auto.