epiesa.ro sector 4
Tavita Portbagaj POLCAR DAEWOO MATIZ

Producator: POLCAR
Model: -

 • Marca: Daewoo
  Pentru: DAEWOO MATIZ

  Articol extins/Info extins: hidrofug, Articol extins/Info extins: intreaga suprafata de incarcare
COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ Partner Tepee II

Producator: UMBRELLA
Model: Partner Tepee II

 • Marca: Peugeot
  Pentru: PEUGEOT PARTNER

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ Transporter T5

Producator: UMBRELLA
Model: Transporter T5

 • Marca: Vw
  Pentru: VW TRANSPORTER T5

Tavita Portbagaj UMBRELLA AUDI Q7 (4L)

Producator: UMBRELLA
Model: AUDI Q7 (4L)

 • Marca: Audi
  Pentru: AUDI Q7

  COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ Q7 (4L) Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ Transporter T5 (back part)

Producator: UMBRELLA
Model: Transporter T5 (back part)

 • Marca: Vw
  Pentru: VW TRANSPORTER T5

Tavita Portbagaj UMBRELLA HYUNDAI I20

Producator: UMBRELLA
Model: HYUNDAI I20

 • Marca: Hyundai
  Pentru: HYUNDAI I20

  COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ i20 (PB/PBT) Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavita Portbagaj UMBRELLA AUDI Q3 (8U)

Producator: UMBRELLA
Model: AUDI Q3

 • Marca: Audi
  Pentru: AUDI Q3

  COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ Q3 (8U) Tavita portbagaj, de o calitate deosebita, fara miros, urmareste conturul platformei auto, fiind prevazuta cu margine de cca 5 cm, care impiedica scurgerea apei si a murdariei in portbagajul dumneavoastra.
Tavita Portbagaj UMBRELLA HYUNDAI SANTA FE II FACELIFT (CM)

Producator: UMBRELLA
Model: HYUNDAI SANTA FE II FACELIFT (CM)

 • Marca: Hyundai
  Pentru: HYUNDAI SANTA FE

  COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ Santa Fe II Facelift (CM) Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavita Portbagaj UMBRELLA SKODA SUPERB II COMBI 2008-PREZENT

Producator: UMBRELLA
Model: SKODA SUPERB II COMBI 2008-PREZENT

 • Marca: Skoda
  Pentru: SKODA SUPERB

  COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ Superb II Combi (B6 3T) (08-) Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ Octavia III (5E) Combi (13-)

Producator: UMBRELLA
Model: Octavia III (5E) Combi (13-)

 • Marca: Skoda
  Pentru: SKODA OCTAVIA


CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

MODALITATI DE PLATA VARIATE

MODALITATI DE PLATA VARIATE

TAVITA PORTBAGAJ | epiesa.ro