campanie samsung galaxy s8 epiesa.ro
Tavita Portbagaj POLCAR DAEWOO MATIZ

Producator: POLCAR
Model: -

 • Marca: Daewoo
  Pentru: DAEWOO MATIZ

  Articol extins/Info extins: hidrofug, Articol extins/Info extins: intreaga suprafata de incarcare
Tavita portbagaj A3 Sportback (8V)

Producator: UMBRELLA
Model: A3 Sportback (8V)

 • Marca: Audi
  Pentru: AUDI A3

  COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ A3 Sportback (8V)
Tavita portbagaj A3 Sportback (8V) (cu roata de rezerva)

Producator: UMBRELLA
Model: Sportback (8V)

 • Marca: AUDI
  Pentru: AUDI A3

  COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ A3 Sportback (8V) (cu roata de rezerva)
Tavita portbagaj Audi A4 Avant / Combi (B8) 5-DV (08-)

Producator: UMBRELLA
Model: Audi A4 Avant / Combi (B8) 5-DV (08-)

 • Marca: Audi
  Pentru: AUDI A4

  COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ Audi A4 Avant / Combi (B8) 5-DV (08-)
Tavita portbagaj A4 Sedan (B8 8K) (4-portiere)

Producator: UMBRELLA
Model: A4 Sedan (B8 8K) (4-portiere)

 • Marca: Audi
  Pentru: AUDI A4

  COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ A4 Sedan (B8 8K) (4-portiere)
Tavita Portbagaj UMBRELLA ASTRA H HATCHBACk

Producator: UMBRELLA
Model: ASTRA H HATCHBACk

 • Marca: Opel
  Pentru: OPEL ASTRA H

  COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ Astra H Hatchback (3/5-portiere) Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavita Portbagaj UMBRELLA AUDI A6 AVANT COMBI

Producator: UMBRELLA
Model: AUDI A6 AVANT COMBI

 • Marca: Audi
  Pentru: AUDI A6

  COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ A6 Avant / Combi (C5 4B) (5-portiere) Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavita Portbagaj UMBRELLA AUDI A4 SEDAN

Producator: UMBRELLA
Model: AUDI A4 SEDAN

 • Marca: Audi
  Pentru: AUDI A4

  COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ A4 Sedan (B7 8E/8H) (4-portiere) Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavita Portbagaj UMBRELLA AUDI A4 AVANT COMBI

Producator: UMBRELLA
Model: AUDI A4 AVANT COMBI

 • Marca: Audi
  Pentru: AUDI A4

  COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ A4 Avant / Combi (B6/B7 8E) (5-portiere) Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavita Portbagaj UMBRELLA BMW E87 HATCHBACK

Producator: UMBRELLA
Model: BMW E87 HATCHBACK

 • Marca: Bmw
  Pentru: BMW E81/E82/E87/E88

  COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ 1-er Hatchback (E87) (5-portiere) Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).

CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

MODALITATI DE PLATA VARIATE

MODALITATI DE PLATA VARIATE

TAVITA PORTBAGAJ | epiesa.ro