black weekend la epiesa.ro
Tavita Portbagaj POLCAR DAEWOO MATIZ

Producator: POLCAR
Model: -

 • Marca: Daewoo
  Pentru: DAEWOO MATIZ

  Articol extins/Info extins: hidrofug, Articol extins/Info extins: intreaga suprafata de incarcare
COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ Partner Tepee II

Producator: UMBRELLA
Model: Partner Tepee II

 • Marca: Peugeot
  Pentru: PEUGEOT PARTNER

COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ Transporter T5

Producator: UMBRELLA
Model: Transporter T5

 • Marca: Vw
  Pentru: VW TRANSPORTER T5

Tavita Portbagaj UMBRELLA HYUNDAI SANTA FE II FACELIFT (CM)

Producator: UMBRELLA
Model: HYUNDAI SANTA FE II FACELIFT (CM)

 • Marca: Hyundai
  Pentru: HYUNDAI SANTA FE

  COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ Santa Fe II Facelift (CM) Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ Octavia III (5E) Combi (13-)

Producator: UMBRELLA
Model: Octavia III (5E) Combi (13-)

 • Marca: Skoda
  Pentru: SKODA OCTAVIA

TAVITA PORTBAGAJ UMBRELLA 43954 KIA Ceed II SW / Combi

Producator: UMBRELLA
Model: -

 • Marca: Kia
  Pentru: KIA CEED

  Caracteristici: Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavita Portbagaj UMBRELLA AUDI Q7 (4L)

Producator: UMBRELLA
Model: AUDI Q7 (4L)

 • Marca: Audi
  Pentru: AUDI Q7

  COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ Q7 (4L) Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavita Portbagaj UMBRELLA PEUGEOT 207

Producator: UMBRELLA
Model: PEUGEOT 207

 • Marca: Peugeot
  Pentru: PEUGEOT 207

  COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ 207 Hatchback Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavita Portbagaj UMBRELLA PEUGEOT 407 LIMUZINA

Producator: UMBRELLA
Model: PEUGEOT 407 LIMUZINA

 • Marca: Peugeot
  Pentru: PEUGEOT 407

  COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ 407 Sedan Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).
Tavita Portbagaj UMBRELLA AUDI A3 HATCHBACK

Producator: UMBRELLA
Model: AUDI A3 HATCHBACK

 • Marca: Audi
  Pentru: AUDI A3

  COVOR PROTECTIE PORTBAGAJ A3 Hatchback (8P1) (3-portiere) Sunt create pentru a se adapta perfect în portbagajul autovehiculului dumneavoastră. Au marginea ridicată de 4-6 cm (în funcție de modelul de autovehicul), permițând reținerea în interior a prafului, umezelii, lichidelor, etc. Prezintă o suprafață antiderapantă ce permite transportul bagajelor în siguranță, fără a se deplasa. Sunt create din material de înaltă calitate, rezistent, durabil și reciclabil - polietilenă și cauciuc SBR. Sunt impermeabile și rezistente la temperaturii înalte și joase (covorașele din cauciuc de la -60°C până la +80°C , iar cele din PE de la -20°C până la +40°C).

CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA

MODALITATI DE PLATA VARIATE

MODALITATI DE PLATA VARIATE

plata cu carduri visa si mastercard

TAVITA PORTBAGAJ | epiesa.ro