PIESE AUTO KIA


GRUPE PIESE DE SCHIMB KIA ORIGINALE SI AFTERMARKET

PIESE AUTO KIA

KIA Motors Corporation detine marca de automobile KIA, care astazi este pe locul 7 in lume la volumul mijloacelor de transport lansate. Istoria brandului corean incepe in 1944, cand compania a inceput sa construiasca biciclete. In 1961, KIA a trecut la lansarea pe piata a motocicletelor, ca abia in 1970 sa se ocupe in special de producerea autoturismelor cu motoare pe benzina si motorina. La inceputul anilor 1990, masinile coreene cu sigla KIA ajungeau si in Europa.

De atunci si pana astazi, producatorul a reusit sa isi fidelizeze clientii din intreaga lume cu o durabilitate exceptionala si un nivel inalt de securitate a caroseriilor, care pot fi sedan, minivan, SUV, hatchback, de clasa medie sau business.

In aceasta categorie de piese auto online vei gasi piese auto KIA originale sau aftermarket care sa iti asigure un confort ridicat, dar si o siguranta atunci cand conduci, asa cum sunt si amortizoarele KIA, placutele de frana sau kitul de distributie KIA. In functie de modelul pe care il conduci, poti alege produsele care te intereseaza, care pot fi pentru:

- Piese auto KIA Ceed (piese KIA originale sau aftermarket)
- Piese auto KIA Carnaval (piese auto originale KIA sau piese aftermarket)
- Piese auto KIA Picanto (piese auto originale KIA sau piese aftermarket)
- Piese auto KIA Rio (piese auto originale KIA sau piese aftermarket)
- Piese auto KIA Sorento (piese auto originale KIA sau piese aftermarket)
- Piese auto KIA Shuma (piese auto originale KIA sau piese aftermarket)
- Piese auto KIA Sportage (piese auto originale KIA sau piese aftermarket)

Dupa ce ai selectat piesele care te intereseaza, alege metoda de plata care te avantajeaza si plaseaza comanda, iar aceasta va ajunge in cel mai scurt timp la destinatia aleasa, indiferent de localitatea in care te afli sau vrei sa ajunga produsele, pentru ca vei beneficia de serviciul de curierat rapid. In cazul in care te razgandesti, poti returna comanda in maximum 14 zile de la primirea ei, cu garantia primirii banilor inapoi.

CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE
LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA
POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE
CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA
MODALITATI DE PLATA VARIATE
© 2011 - 2021 epiesa.ro - Toate drepturile rezervate