Vibrator pentru beton DETOOLZ DZ-C300, 1200 W, 4000 RPM, lungime maxima lance 5 m, lancea nu este inclusa


Vibrator pentru beton DETOOLZ DZ-C300, 1200 W, 4000 RPM, lungime maxima lance 5 m, lancea nu este inclusa
Vibrator pentru beton DETOOLZ DZ-C300, 1200 W, 4000 RPM, lungime maxima lance 5 m, lancea nu este inclusa
| 0 Recenzii

Vandut de: epiesa

# Posibilitate de retur in 14 zile

Cod produs: DZ-C300

Detalii tehnice:

Tip motor: electric
Putere motor (kw): 1.2
Greutate (kg): 29


Vibrator pentru beton, 1200W, Detoolz DZ-C300 este un dispozitiv extrem de util la turnarea tavanelor a pardoselilor, precum si la realizarea fundatiilor si a peretilor de fundatie. Avand in vedere gama de aplicatii, este ideal pentru renovari in gospodarii si pe toate tipurile de santiere. Compactarea si eliminarea aerului este esentiala pentru obtinerea rezistentei si durabilitatii betonului.

Cel mai eficient procedeu de a obtine acest lucru este vibrarea cu vibratorul de beton imersabil. Betonul trebuie turnat in straturi succesive de pana la 450 mm si fiecare strat trebuie vibrat complet inainte de a se turna urmatorul. Acest lucru face ca bulele de aer sa ajunga la suprafata si astfel sa nu ramana prinse sub stratul care nu a fost inca vibrat. Stratul urmator va trebui vibrat inainte ca stratul anterior sa se intareasca. Capul vibrator trebuie sa patrunda in stratul anterior cam 100 mm pentru a asigura o priza perfecta intre cele doua straturi.

Vibrator pentru beton, 1200W Detoolz DZ-C300 este un produs fiabil si eficient ce poate fi echipat cu lance imersabila cu diamentrul de pana la 38mm si lungimea 5m.

NU ESTE PROIECTAT PENTRU UZ INDUSTRIAL. Folositi aparatul numai in modul descris si numai in domeniile de utilizare indicate. Orice alta utilizare sau modificare a aparatului este considerata ca o utilizare necorespunzatoare scopului si reprezinta pericole considerabile de accidente. Pentru daunele cauzate de o utilizare necorespunzatoare scopului, producatorul nu preia nicio responsabilitate.

Compatibil cu:
- Lance vibrator pentru beton Detoolz, DZ-C301, 1.5 m x 35 mm
- Lance vibrator pentru beton Detoolz, DZ-C302, 2 m x 35 mm

183 Lei cu TVA
EXCLUSIV ONLINE - LIVRARE PRIN CURIER

PLATESTE IN RATE
FARA DOBANDA

BRICOLAJE SI GRADINARIT

GAMA VARIATA DE PRODUSE
LIVRARE PRIN CURIER RAPID ORIUNDE IN TARA
POSIBILITATE DE RETUR IN 14 ZILE
CONSULTANTA TEHNICA GRATUITA
MODALITATI DE PLATA VARIATE
© 2011 - 2022 epiesa.ro - Toate drepturile rezervate